Om oss

OM HANOR

Vår visjon er å tilby vår kunde et produkt han har bruk for, hverken mer eller mindre.

BAKGRUNN       

Hanor AS ble etablert i 1992 av to tidligere kolleger fra Telenor.
Den opprinnelige ideen var å tilby kablede røykvarslere i serie (piper en, piper alle), for så å utvide med komplette alarmsystemer for innbrudd og ulike detektorer.
Vi ønsket også å tilby boligalarm uten abonnement, et alternativ vi idag nesten er alene om på markedet ettersom andre leverandører i tur og orden har gitt opp dette formatet.
Det var også viktig for oss under oppstarten å levere en totalløsning, slik at våre kunder hadde tilgang på de fleste typer alarmer. Derfor utgjorde alarmer til bil og båt en betydelig andel av våre oppdrag de første årene, mens vi dag satser primært på alarmer til bygg og bolig.

 

 

DRIFT

Hanor AS avhenger idag i stor grad av den såkalte «jungeltelegrafen», altså at våre fornøyde kunder fortsetter å anbefale oss til andre. I den anledning vil vi derfor takke dere alle som har hjulpet oss fremover i alle disse årene. Takk!
Nåværende daglig leder, Helge Ullenes Olsen, har vært med helt fra starten. Han har ved behov engasjert – og engasjerer fremdeles – deler av familien, såvel som deltidshjelp utenfra.

VISJON

Vår visjon er å tilby vår kunde et alarmanlegg han har bruk for, hverken mer eller mindre.
Med det mener vi et anlegg som blir brukt både dag og natt, som ikke «koster skjorta» og som representerer en engangsutgift uten bindende abonnement. Våre kunder kan idag velge mellom 8 ulike alarmanlegg fra 4 kvalitetsfabrikanter.
Vi legger også stor vekt på å tilegne oss ny kompetanse gjennom kurs, seminarer og annet faglig påfyll. Dette inkluderer å lytte til våre egne kunder, og derfor vil vi gjerne dedikere en stor del av æren for at vi idag kan tilby markedsledende alarmutstyr til dem.

Helge Ullenes Olsen

Daglig Leder

S

PRODUKTER     

Med unntak av bilalarm leverer vi idag de fleste typer alarmer, og vi er også bevisste på hvordan kameraovervåking har hatt en sterkt økende etterspørsel de seneste årene.
Vi importerer også kjørecomputere, i form av Econen, CarChip og DriveRight. Dette er produkter som hovedsaklig benyttes av større bedrifter og trafikkskoler, til opplæring og / eller som et system for kjøresikkerhet. De inkluderer også elektronisk kjørebok.
– Se webside: www.drivesystems.no.

Andre tjenester vi tilbyr er linjekontroll og stolperåtekontroll. Her har vi 4 faglærte personer og våre kunder er Telenor og flere norske E-verk.
– Se webside: www.linjekontroll.no.

 

KUNDER     

I tillegg til våre faste næringskunder er vår typiske alarmkunde en som ønsker et spesielt anlegg . Gjerne noe han kan justere og betjene selv -etter at vi først har fullført installasjonen eller programmert systemet på forhånd. Vi sender over hele landet, og har også kunder på Svalbard og i utlandet.

Samarbeidspartnere

Svithun Elektro er din lokale elektriker i Stavanger og Sandnes regionen.

Safe4 Security Group

Securing your connected life

NVC Security Ditt lokale vaktselskap i Eigersund og Dalane.

SEND OSS EN FORESPØRSEL