CO detektor med lithium batteri – 6 års

CO detektor med lithium batteri og RadioLink modul
Ei208WRF Carbon Monoxide (CO) alarm er utstyrt med et innebygget og forseglet lithium batteri. Enheten kommuniserer med andre RadioLink detektorer og utstyr ved hjelp av den monterte Ei200MRF modulen. 
 
Enheten har en høykvalitets, godt utprøvd og stabil elektrokjemisk sensor som detekterer tilstedeværelse av CO gass. Sensoren kalibreres individuelt og testes med CO gass for å gi nøyaktig deteksjon. Minnefunksjonen lagrer nivået ved siste CO alarm og dette gir brukeren beskjed om at CO nivået har vært for høyt mens han/hun har vært borte fra huset.  
 
En enkel Test/Pause knapp benyttes for å teste alarmen. Dette sjekker alle funksjoner (sensor, elektronikk, batteri og sirene). Alarmen har en «End of Life» indikator som varsler når enheten må byttes etter 6 år.  
 
Enheten har en enkel monteringsbrakett som har flere monteringshull for enkel montering i taket eller på veggen. Skruer følger med. Selv om det alltid er best å montere alarmen på et fast sted, er den også designet for å settes på bord etc. Dette gjør at den kan tas med til feriehus eller benyttes ved reiser.