RADIOLINK GSM-A2

Radiolink GSM-A2 er den perfekte alarmsender for alle typer av hendelser. Perfekt i en alarmsentral, for pumpestasjoner, Vannverk, kraftverk, og kanskje noe så enkelt som i en båt for varsling om vannlekkasje. Den kan brukes til alt bare fantasien stopper deg.

  • SMS-varsler
  • Solid svensk
  • Enkel i bruk
  • Enkel å installere
  • SMS-programmering
  • 10-28VDC

Universale funksjoner
Radiolink GSM-A2 er en kompakt universal GSM sender som varsler via SMS når en inngang trigges. Brukes mest som GSM-varsling i alarmanlegg men kan også overvåke temperaturer på de 4 inngangene. Enheten er ideell for overvåking og innsamling av driftsdata. Enheten har lav strømforbruk og kan monteres i faste og mobile objekter. A2 kan programmeres med SMS eller via GSM-connect som er en web-basert programmerings portal.

2 Releutganger
Med A2 har du mulighet at styre 2 releutganger via SMS eller programmere att en inngang skal styre en utgang, eksempel: En pumpe skal starte når en nivåføler får høyt nivå.

4 Innganger
Inngangene er analoge og digitale, og kan varsle en temperaturverdi, eller en statisk hendelse. Alle 4 innganger kan overvåke temperaturer, noe som gjører den perfekt for overvåking av fryserom ol.

Programmering
Veldig enkel fjernprogrammering via GSM Connect eller med en tekstmelding. Valgbare forhåndsinnstillinger, men kan konfigureres for de mest vanlige behov.

Bruksområder
Egnet for bruk i kjøretøy, maskiner, industri, elektriske låser, pumpestasjoner, nivåmåling i tanker, åpne, lukke, overvåke dører og mye mer. Med A2 kan du varsle 8 telefonnummer med eller uten kvittering.