Alarm

ALARM

Vi leverer våre boligalarmer uten abonnement og lar alarmen kontakte deg med sms og oppkall mm. slik at du kan være trygg på dine eiendeler eller kjære til enhver tid.

Hanor AS ble etablert i 1992 og spesialiserer innen alarmsystemer. Vi leverer våre alarmer uten abonnement og lar alarmen kontakte deg med sms og oppkall mm. Du sparer dermed store kostnader på abonnementer, et abonnement på tjenester som ikke blir brukt. Vi har installasjoner i viktige næringsbygg, Stavangers eldste hus, også spesiell alarm til Gutta på tur og sysselmannen på Svalbard for sikring mot bjørn. Vi fører også et stort utvalg av utstyr og tilbehør, som f.eks frittstående alarmsendere, alle typer detektorer, antenner, kameraer, kabler og installasjonsmateriell. Vi forhandler 4 fabrikater og 8-10 forskjellige alarmsentraler slik at du i størst mulig grad får et kundetilpasset system.

Anbefaling
Hanor har levert Kombianlegg i over 30 år og erfarer at folk glemmer vedlikehold og testing av anleggene sine, husk at en røkvarsler exempl har en antatt levetid på 10år. PIR og Sentral burde holde i 15 opp mot 20 år.
Test anlegget ditt minst 1 gang pr år, røkvarslere gjerne sammen med hele familien som en brannøvelse? Prøv det -det gir godfølelse.

BOLIGALARM

BOLIGALARM

TRYGGHETSALARM

TRYGGHETSALARM

NÆRINGSALARM

NÆRINGSALARM

BRANNVARSLING

BRANNVARSLING

LANDBRUKSALARM

LANDBRUKSALARM

BÅTALARM

BÅTALARM